Water

Cursus of training nodig?

Gastblog

Cursus of training voor jouzelf nodig? Lekker ontspannen of wil je graag meer zelfverzekerdheid krijgen? Dit alles leer je bij diverse trainingen en cursussen van Cursuspartner. Van cursus Rots en Water tot een Nederlandse taalcursus. Alles wat jij nodig hebt om zelfverzekerd in het leven te gaan staan. In deze blog ga ik het hebben over Rots en Water. Veel leesplezier!

Een Rots en Water training, wat is dat?

Rots en water training is een training die je leert zelfverzekerd in het leven te gaan staan. Ze leren je te reageren op twee diverse manieren. Zo leer je reageren als een rots of als water. Jij hebt altijd een keuze hoe je reageert. Of dit nu rots is of water. Wel leer je dat alle keuzes consequenties hebben. Welke keuze je maakt blijft bij jou. Rots en Water is een Psychofysieke weerbaarheidstraining. Dit houd in dat de training die je doet veel met weerbaarheid te maken heeft maar ook met de reden erachter. Zowel fysiek als mentaal dus eigenlijk.

Waarom Rots en Water?

Rots en Water kan iedereen helpen om meer in evenwicht te komen. Zo leer je net als water mee te bewegen of als een rots stop te zeggen. Rots en Water is vooral geschikt voor kinderen en tieners. Maar ook als jongvolwassene en volwassene kan het erg goed voor je zijn. Zo zijn er verschillende groepen die dit alleen voor kinderen doen. Cursus partner heeft groepslessen voor kinderen en individuele lessen voor volwassenen. Dit doen zij omdat volwassenen vaak al tegen iets aanlopen. Hierdoor is het fijner om een directe oplossing te krijgen in plaats van met meer mensen tegelijk een algemene aanpak te krijgen.

Waarom Cursuspartner?

Achteraf gezien ben ik erg blij dat ik dit bij Cursuspartner heb gedaan. De trainers die Cursuspartner heeft werken erg professioneel. Beiden zijn gecertificeerd en weten veel te vertellen van Rots en Water. Ook kunnen ze je tips geven over hoe je Rots en Water dagelijks toe kunt passen. Een van de twee trainers heeft ook een extra certificaat voor Rots en Water ASS gedaan. Daarnaast zijn ze beiden erg rustig, vriendelijk en willen ze je echt helpen. Wat ook leuk is dat ze niet duurder zijn dan andere Rots en Water trainers. Zij willen mensen echt helpen.