Cadeautjes

Origineel cadeau voor vader- en moederdag!

Altijd lastig, een leuk cadeau voor je vader of moeder kopen. Meestal hebben ze eigenlijk helemaal geen wensen, maar met moederdag in het verschiet, en een maand later vaderdag, wil je ze toch een beetje extra verwennen. Wij geven je wat inspiratie voor een origineel cadeau.

Moederdag cadeau

Moederdag is dit jaar op 12 mei. Belangrijk is om eerst te bedenken waar je moeder van houdt. Houdt ze bijvoorbeeld van thee, of juist een lekker wijntje, is ze gek op koken of is ze verslaafd aan chocolade? Als je dit eenmaal bedacht hebt, kun je een toepasselijk cadeau kopen en deze personaliseren. Koop bijvoorbeeld een houten theedoos met haar naam, of met een hartje. Of als ze gek is op chocola kun je bijvoorbeeld een grote Tobleronereep kopen met haar naam of met “De liefste mama”.

Mijn moeder houdt van koken en daarom vond ik deze serveerplank heel toepasselijk. Deze heb ik gepersonaliseerde met haar eigen naam en “Love at first bite”. Ze kan hier haar eigen gemaakte hapjes op serveren. Leuk hè? Je kon deze ook in rechthoekig of langwerpig bestellen, maar ik vond rond zelf het leukste.

Gepersonaliseerde serveerplank
Gepersonaliseerde serveerplank voor moederdag

Vaderdag cadeau

Vaderdag is dit jaar op 16 juni. Ook voor je vaderdag cadeau is het handig om te bedenken wat je vader leuk vindt. Houdt hij van een lekker biertje, is hij een ijdeltuit of staat hij de hele zomer te BBQ-en? Voor heel veel van deze eigenschappen en hobby’s zijn gepersonaliseerde cadeau’s te vinden. Wat dacht je van een leren toilettas met eigen tekst, een leren schorst voor het BBQ-en of een bierpakket met gepersonaliseerd etiket?

Mijn vader zit veel achter de computer, daarom vond ik het leuk om voor hem een leren muismat te komen. Zie het resultaat hieronder.

Gepersonaliseerde muismat
Gepersonaliseerde muismat voor vaderdag

Ik ben er dit jaar lekker vroeg bij en heb voor zowel vaderdag als moederdag al een cadeau binnen. Hopelijk hebben we je kunnen inspireren voor een origineel cadeau voor je vader of moeder, of natuurlijk voor iemand anders. Zelf een gepersonaliseerd cadeau kopen? Kijk eens op YourSurprise.nl.