Finaste cadeau

De leukste enkelbandjes voor deze zomer (ook leuk als cadeau)!

De zomer is bijna van start gegaan en dan is het natuurlijk tijd voor zomerse kleding én leuke accessoires. Mijn favoriete accessoire in de zomer is toch wel: enkelbandjes. Heerlijk met blote voeten door het zand, en verder de hele dag op slippers of sandaaltjes. Een enkelbandje maakt het dan net even af. Wij kwamen deze leuke site tegen waar ze heel veel mooie enkelbandjes (en ook andere accessoires) verkopen.

Een cadeautje in de brievenbus

Nadat ik vier te gekke enkelbandjes had uitgekozen, kwam er al heel snel dit pakketje door de brievenbus (zie hierboven). Een feest om uit te pakken, nietwaar? Daarmee is het ook ideaal om via deze website een cadeau voor iemand te bestellen. Helemaal niet duur, maar super leuk om te krijgen!

Enkelbandjes

En dan natuurlijk de enkelbandjes zelf… Zoals ik al zei, ben ik fan van enkelbandjes, vooral in de zomermaanden! Het leukste vind ik om goudkleurige sieraden te combineren met wat kleur. Zo staat het chique en vrolijk tegelijk. Ik koos dan ook voor 3 goudkleurige enkelbandjes én één met lila kralen. Eén van de gouden enkelbandjes kon je zelfs met 2 initialen laten graveren. Zo kun je de initialen van jou en je partner erop laten zetten of bijvoorbeeld van jou en je bestie.

Enkelbandjes van Finaste

Alle enkelbandjes zijn super stevig en van heel goede kwaliteit. Je kunt ze zelf verstellen tussen ongeveer 22 en 27 cm in (verschilt een klein beetje per enkelbandje). Hierdoor past bijna iedereen ze wel en kun je ook nog bepalen of je ze laag of wat hoger wilt dragen. I love it!