Festival essentials

Het weer liegt er niet om, het is zomer! Tijd om helemaal uit je dak te gaan op een festival. Maar wat moet je als man tegenwoordig aan? Mode wordt voor mannen steeds belangrijker en dat zien we dan ook terug op de Nederlandse festival. Met deze tips zit je in ieder geval goed!

Natuurlijk mag hij niet ontbreken, het t-shirt! Dit is natuurlijk het meest simpele kledingstuk en zal de basis vormen van veel outfits. Zorg er daarom voor dat deze van goede kwaliteit zijn en lekker zitten. Zelf zijn wij erg fan van een ronde hals, maar voor mensen met een andere bouw kan een v-hals natuurlijk ook erg mooi staan.

Een van onze favorieten is een overhemd met korte mouwen. Dit ziet er erg leuk uit en is daarnaast ook nog lekker luchtig! Je kunt ze in allerlei prints vinden, dus er is voor ieder wat wils, maar ook als je gewoon van simpel houdt zit je goed met een overhemd met korte mouwen. Het staat erg leuk met een korte broek en sneakers, kortom het is overal mee te combineren!

Natuurlijk mag deze niet ontbreken: de sweater. Als het wat kouder wordt kun je hem lekker aantrekken en hij is erg comfortabel. Je kunt er vanalles mee, alle kleuren mogen! Ga lekker voor een felle kleur, zoals roze of geel, bijvoorbeeld van dsquared of diesel! Je kan ook gerust een korte broek aan onder je sweater, als het dan te warm wordt kun je je sweater altijd nog om je middel knopen.

Met deze tips weet je in ieder geval, dat jouw festival outfits altijd goed zijn, geniet ervan!